Ако не сте заклети фенове на Бионсе и не следите всеки

...
Ако не сте заклети фенове на Бионсе и не следите всеки
Коментари Харесай

Близнаците на Бионсе: Защо светът не знае почти нищо за тях?

Ако не сте заклети фенове на Бионсе и не следите всеки аспект от нейния живот, най-вероятно сте пропуснали обстоятелството, че тя е майка на близнаци. Блу Айви, 12-годишната първородна дъщеря на Бионсе и Джей Зи, редовно присъства дружно с родителите си на публични събития и даже взима присъединяване в турнетатата на майка си, само че същото не може да се каже за шестгодишните Руми и Сър Картър. 

Наскоро Бионсе обаче разчупи тази наклонност. Това се случи с излизането на нейния финален албум, музи от кънтри музиката " Cowboy Carter ". В началото на песента " Protector " се чува гласът на Руми, която пита „ Мамо, мога ли да чуя приспивната ария, апелирам? “ Песента представлява акустична балада, отразяваща дълбоката обич на Бионсе към нейните деца.
 Вижте по какъв начин порасна дъщерята на Бионсе през годините  Вижте по какъв начин порасна дъщерята на Бионсе през годините  Вижте по какъв начин порасна дъщерята на Бионсе през годините  Вижте по какъв начин порасна дъщерята на Бионсе през годините
И въпреки всичко, обществеността знае прекомерно малко за близнаците на най-известната музикална двойка сега... и за това евентуално си има причина. 

Блу Айви Картър се роди през 2012 година и почитателите на Бионсе бяха във екстаз. След това, през 2017 година, на бял свят се появиха и близнаците Картър, което накара феновете да упорстват да зърнат потомството на Бионсе и Джей Зи.
                             

Бионсе е известна с това, че поддържа строг надзор върху това какъв брой обществеността знае за нейния персонален и фамилен живот. Всъщност някои спекулират, че повода, поради която тя е спряла да дава изявленията онлайн, е, с цел да може да има още по-голям надзор върху имиджа си (и клюки, които биха могли да изникнат, в случай че нещо, което тя каже, бива изтълкувано погрешно). Затова не е огромна изненада, че певицата не желае децата ѝ непрестанно да се в светлината на прожекторите. Наблюдава се обаче забавна разлика в обществения облик на Блу Айви и на близнаците. 

Изглежда, че Джей Зи и Бионсе преднамерено пазят близнаците си в загадка, до момента в който Блу ​​Айви се появява съвсем на всички места, където се появят и родителите ѝ. Блу е била по алените килими с тях, взела участие е в песните им, излизала е на сцената и е седяла край корта на баскетболни мачове, измежду куп папараци. 
                             

Руми и Сър се появяват в обобщаващите видеоклипове на майка им всяка година. Тя е споделяла също някои фамилни фотоси с тях, в това число празнична картичка. Но децата направиха своя публичен дебют много по-късно от кака им Блу Айви.

Има няколко разнообразни теории за това за какво Бионсе избира да пази близнаците си по-скрити, в това число обстоятелството, че тя просто цени персоналното им пространство. Това към момента звучи необичайно, като се има поради, че Блу постоянно е имала камери в лицето си, само че може би има нещо по-стратегическо в решението на семейство Картър. 

Възможно е Бионсе да е оставила избора на децата си. Блу Айви, която навърши 12 години през януари, може сама да е поискала да е по-видима за обществеността. 
                             

Съществува и предлагането, че Бионсе и Джей Зи са държали Руми и Сър бъдат добре скрити, с цел да могат да се насладят по-дълго на допустимо най-нормално детство до момента в който решат дали да се причислят към изявите на по-голямата си сестра по-късно.

И до момента в който близнаците са държани на безвредно разстояние от медиите, почитателите знаят малко за това по какъв начин Бионсе ги отглежда. Съобщава се, че семейство Картър заплащат шестцифрена сума за своя екип от бавачки. Очевидно Бей не пести средства за най-малките. Не че го правила и с Блу, само че си коства да се означи, че певицата разкри, че е имала травматично прекарване, когато са се родили Руми и Сър.

Може би нейният метод към родителството се е трансформирал след тяхното раждане, което я е предиздвикало да ги държи по-близо, в сравнение с тяхната одухотворена и самоуверена голяма сестра. Това може да е най-простото пояснение за какво Бей избира да държи близнаците си надалеч и от обществените медии, и от полезрението на папараците.
 Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи  Неподозираните обстоятелства за връзката на Бионсе и Джей Зи
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР